Volwassenen

Ook volwassenen kunnen bij Rezonanz terecht. De Lichtenberger® Methode is ook voor volwassenen een fijne toegang om makkelijker en vrijer te zingen. Beginners en gevorderden, koorzangers en koordirigenten, amateurs en professionals komen al jaren in de lespraktijk van Miriam en hebben baat bij de lessen. Het accent ligt op vrijer stemgebruik door middel van klank (en niet zozeer op het instuderen of uitvoeren van repertoire).
Mensen komen soms met stemproblemen, of met het idee dat zingen niets voor hen is (maar willen het tóch graag proberen). Of om (als amateur of professional) aan hun spreekstem of zangstem te werken of meer van hun stem te kunnen genieten. Of omdat ze graag meer van de Lichtenberger® Methode willen weten.

Een reactie van een cursist:
“Vanmorgen gezongen, dus. Of ik het conservatorium had gedaan… Nee, ik “doe” Miriam Drost! 😉 Dankjewel voor je zinnige lessen!”

Ook zin om (weer) eens aan je stem te werken? Om kennis te maken met of je te verdiepen in de Lichtenberger® Methode? Om (voor het eerst) te kijken wat er mogelijk is met je eigen stem? Kom langs voor een les.

Deze lessen zijn op afspraak in te plannen, in een zelfgekozen frequentie.
De kosten zijn € 55,- per uur, inclusief BTW.