De klank die wat met je doet.

Eloise, a musical for Young People

Welkom op de officiële webpagina van de musical Eloise. Laat je meeslepen door dit bijzondere verhaal vol magie, avontuur en muziek!

Heb jij altijd al gedroomd van een rol in een betoverende musical? Dan is dit jouw kans! De musical Eloise biedt namelijk de mogelijkheid voor kinderen en jongeren om deel uit te maken van het ensemble en hun talenten te laten zien aan een groot publiek

Als lid zul je deel uitmaken van een hechte groep en samen toewerken naar een adembenemende voorstelling. Of je nu ervaren bent of juist nieuwsgierig bent om je talenten te ontdekken, iedereen is welkom om mee te doen!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en maak deel uit van de musical Eloise. Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en laat je talent stralen op het podium!

Iedere dinsdag

Zang – Dans – Toneel

Basisgroep 15.15 – 17.00 uur
Gevorderden 16.00-18.00 uur

Locatie:
De Kubus

Spanjaardsgoed 5
3901 HC, Veenendaal

Musical Eloise kort samengevat

Het verhaal van Eloise neemt je mee naar een betoverend koninkrijk.

Op de dag dat prinses Eloise haar naam krijgt, verschijnt er een boze heks die haar zeven broers verandert in wilde eenden. Eloise groeit op in een stil paleis, niet wetende wat er met haar broers is gebeurd. Maar wanneer ze de waarheid ontdekt, besluit ze op zoek te gaan naar haar broers en de betovering te verbreken. Ze moet draden spinnen van distelpluis en zeven mantels weven voor de maan opkomt. Zal het haar lukken de vloek te verbreken?

De muziek: 

De musical Eloise is een prachtige productie, geschreven en gecomponeerd door de getalenteerde Britse componist Karl Jenkins. Deze hedendaagse musical is bedoeld om uitgevoerd te worden door een ensemble van kinderen en jongeren. De muziek biedt mogelijkheden en uitdagingen voor diverse leeftijdsgroepen en zorgt voor een unieke ervaring voor zowel de spelers als het publiek

Theater Lampegiet

De musical zal worden opgevoerd in Theater Lampegiet. Met een ruime zaal en goed geluid en licht zorgt dit prachtige Theater ervoor dat de musical Eloise op een indrukwekkende manier kan worden gepresenteerd.

Docenten

Er zijn meerdere mensen betrokken met de musical, hieronder vind je de namen van de betrokkene bij ReZonanZ

Dirigent: Miriam Drost

Regisseur: Willem Westermann

Choreograaf: Jessica van de Haar

Klik hier voor meer informatie

Studiekamp

Van 16 Oktober tot 18 Oktober in de herfstvakantie vind het studiekamp van ReZonanZ plaats. 

Het studiekamp biedt een geweldige kans om grote stappen te maken met het instuderen van de musical. Tijdens deze periode werken we intensief aan de zang-, dans- en acteervaardigheden. Er zullen repetities plaatsvinden waarin de deelnemers kunnen oefenen en samenwerken aan verschillende aspecten van de musicalproductie.

Op het kamp zullen er veel momenten zijn voor ontspanning en plezier. Dit is dé kans om de andere leden nog beter te leren kennen. Het kamp is niet alleen een studiekamp maar ook een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen mooie herinneringen te creëren.

We verblijven op boerderij de Houtkamp. Neem gerust een kijkje op hun website voor meer foto’s van de locatie

Musical voor kinderen en jongeren

Op dit moment werken we in twee niveaugroepen: de basisgroep en de gevorderde groep. Beide groepen werken op hun eigen niveua aan repertoire en toneel. En vaak werken ze naar een voorstelling toe, waarbij de groepen uiteindelijk samen op het podium staan.

Tijden en kosten:
Musicallessen voor  beginners/jonge kinderen, dinsdag 15.15-16.20 uur. Kosten: € 34,50 per maand.

Musicallessen voor gevorderden, dinsdag 16.30-18.00 uur. Kosten: € 39,75 per maand.
Elke schoolweek van september tot en met 18 November 2023 (de dag van de uitvoering)

Studiekamp: de kosten voor het kamp zijn €80,- all inclusive. Het tweede kind uit één gezin krijgt 50% korting.

 

De groepslessen worden gegeven in
De Kubus, Spanjaardsgoed 5a, Veenendaal.

Betalingsvoorwaarden:
Je ontvangt zolang je bij ReZonanZ Young Voices zingt, maandelijks een factuur. In de maanden juli en augustus worden er geen lessen gegeven en je ontvangt in deze maanden  dus ook geen facturen.

Je kunt op ieder moment opzeggen door een mailtje te sturen. Vanaf de maand volgend op het moment van opzegging ontvang je geen facturen meer.

(Voorbeeld: zeg je op 5 oktober op, dan ontvang je vanaf 1 november geen factuur meer).

Deze musical is een productie van Stichting Oase Cultuurprojecten

en is mede mogelijk gemaakt door:

Individuele lessen

Naast de musicallessen in de groep, is het mogelijk individuele zanglessen  te nemen.
Je krijgt -in een duo- twee zanglessen  per maand (20 per jaar), waarbij uitgebreide aandacht is voor stemvorming, solfège en repertoire. Je zingt een kwartier alleen (solfège en individuele techniek) en een kwartier samen met je vaste duo-leerling (repertoire en meerstemmigheid). 
Kosten: € 29,- per maand (ruim 20% korting op normale lestarief)

Let op! Deze optie is alleen in combinatie met de Musicallessen mogelijk

De duo-lessen worden in samenspraak met de vaste duo-leerling en de ouders ingepland. Dit moment staat los van de musicalles op dinsdag.

Wil je zo af en toe een zangles? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Een losse individuele les van 30 minuten  kost € 25,-

De individuele lessen worden gegeven in de ReZonanz Zangstudio op Valreep 14, Veenendaal.

Betalingsvoorwaarden:
De individuele lessen worden ook via maandelijkse factuur die je voor de groepslessen ontavngt in rekening gebracht. 

Je kunt op ieder moment de individuele zanglessen opzeggen door een mailtje te sturen. Vanaf de maand volgend op het moment van opzegging ontvang je geen facturen meer.

Les gemist?
Moet je de les onverhoopt afzeggen, dan prikken we een nieuw moment tussen de gemiste les en de volgende les. Lukt dat vanuit de leerling niet, dan vervalt de gemiste les.

Samenwerking

Deze productie is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Stichting Oase Cultuur Projecten, Stichting Netwerk voor jou en ReZonanZ Young Voices. Ook andere organisaties en personen zijn actief betrokken bij dit project, waaronder het Stadsmuseum Veenendaal, stadsgids Jaap Pilon, Hanna Koens en Breicafé Veenendaal. Dankzij deze samenwerking is de musical Eloise niet alleen een artestiek hoogstandje, maar ook een project dat verschillende doelgroepen actief betrekt bij het cultureel erfgoed van de stad

Belangrijke data

 29 Augustus: Eerste les na de Zomervakantie

16 –  18 Oktober: Studiekamp in Otterlo

4 November: Studiedag

18 November: Uitvoering in de Lampegiet